Scroll to top

Brugertest

Canecto har udviklet verdens første Web analyse assistent. Den laver web analysen for dig, så du kan bruge din tid på din forretning, ikke på web analyse.

Vi har netop lanceret et nyt set features, og vi har i den forbindelse brug for at lærer hvordan potentielle brugere opfatter løsningen og den værdi den skaber for dem.

Canecto henvender sig til virksomheder der er så afhængige af deres online tilstedeværelse af de har et markedsføringsbudget på 10.000 kr. om måneden og opefter.

Hvis du kan sige ja til det, og har lyst til at teste løsningen vil vi gerne invitere dig til en test. Den foregår på DTU i Lyngby, og du kan vælge mellem 2 forskellige dage:

Den 28.1 og den 1.3.

Som tak for hjælpen får du et gavekort på 500 kr. til Mangasin.

Ja, jeg er interesseret og er i målgruppen

Ja, jeg er interesseret, men er uden for målgruppen

Tak fordu du klikkede forbi. Vi vil gerne give dig 2 måneders gratis Canecto som tak for din interesse. Skriv dit navn herunder, så kontakter vi dig.

Du får blandt andet adgang til en automatisk web analyse rapport, som du kan downloade et eksempel på herunder.

Download et eksempel på en web analyse rapport her:

[dt_button link=”https://www.canecto.com/wp-content/uploads/2018/02/sample-report2.pdf” target_blank=”false” button_alignment=”default” animation=”fadeIn” size=”medium” style=”default” bg_color_style=”custom” bg_color=”#333333″ bg_hover_color_style=”custom” bg_hover_color=”#444444″ text_color_style=”custom” text_color=”#ffffff” text_hover_color_style=”custom” text_hover_color=”#dddddd” icon=”fa fa-chevron-circle-right” icon_align=”left”]Download rapport[/dt_button]

Employeeless?

Free 30 page eBook

The AI CEO
Claim my copy now
Know how to succeed in the Age of AI
close-link
Free eBook: AI for CEOs.  Know how to succeed in the world of AI.
Claim your copy
close-image