Scroll to top
Nok Danmarks mest spændende CTO stilling

Canecto.com udvikler et webanalyseværktøj, der gør det muligt at forbedre kvaliteten af et websites indhold. Værktøjet er baseret på AI og Machine Learning algoritmer, der måler brugernes interaktion med indholdet på websitet. Det giver helt unikke muligheder for at knytte brugeradfærden op mod websitets ønskede forretningsværdi.

Vi står overfor en meget spændende periode, hvor vi skal på markedet med vores produkt, og få det gjort endnu bedre i tæt dialog med vores kunder. Til den rejse har vi brug for en CTO der kan skabe rammerne for, at vi kan flytte os til nyt teknologisk niveau.

 

Du er

Du er en ambitiøs udvikler med god erfaring. Du har succes med det du gør, men vil gerne kunne folde dine talenter helt ud. Du ved, at næste skridt for dig er at blive CTO, hvor du får et helt nyt niveau af muligheder for selv at sætte scenen.

Fagligt skal du kunne rumme indsigt i avancerede Machine Learning og AI algoritmer samtidigt med, at du skal have forståelse for UX og brugernes ikke-teknologiske mindset, når de anvender vores løsninger. Derfor er der ikke en specifik faglig baggrund, der alene kvalificerer dig til stillingen. Din tilgang kan være både som Data Scientist eller som Java udvikler fra web-verdenen. Det vigtigste er, at du kan opnå en samlet forståelse for den teknologi vi anvender, og har ambitioner om at sætte retningen for vores udvikling.

Vi arbejder efter Lean-start up principperne, og du skal derfor have lyst til at arbejde med valideret læring i hurtige sprints og med tæt og løbende kundefeedback.

Arbejdsopgaver

Du får det tekniske ansvar for vores produkt, og det udviklingsteam, der udvikler det. Det betyder, at du skal:

 

 • Lede udviklingsteam på 4 udviklere
 • Sikre robust og skallérbar arkitektur
 • Motivere og sparre med udviklerne
 • Sikre en stabil drift af vores løsning
 • Drive udviklingen af vores arkitektur
 • Tænke teknologisk visionært og sætte den tekniske standard højt
 • Få tingene gjort
 • Samarbejde med designer og UX eksperter

 

Benefits

 • Attraktiv løn pakke med mulighed for medejerskab via en performancebaseret warrant aftale
 • Du får din gang på Scion DTU i et inspirerende miljø, der også huser opfindere, iværksættere og business angles
 • Gratis motionscenter, tæt på Ricos kaffebar, gode frokostmuligheder, torvedage og adgang til forskellige rabatordninger.

Om os

Vi tror på, at det vi gør, løser et globalt behov, som vi har en unik position til at udfylde. Vi er derfor meget ambitiøse på vores produkts vegne.

Canecto.com er fundet blandt andet med kapital fra innovationsmiljøet Borean Innovation. Vi har en kompetent og erfaren bestyrelse samt engagerede og dygtige medarbejdere.

Kontakt og ansøgningsfrist

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte CEO Per Damgaard Husted på per@canecto.com  / 31262562, som du også skal sende din ansøgning til.

Frist for ansøgningen er fredag den 19.5.2017.

Employeeless?

Free 30 page eBook

The AI CEO
Claim my copy now
Know how to succeed in the Age of AI
close-link
Free eBook: AI for CEOs.  Know how to succeed in the world of AI.
Claim your copy
close-image