Scroll to top

Vores teknologi

Canecto´s teknologiske udgangspunkt er anderledes end alle andre webanalyse værktøjer der findes på markedet i dag. Det er der mange gode grunde til. Den vigtigste er at vi skal kunne give brugere af Canecto indsigt i hvad der forklarer deres brugeres adfærd på en hjemmeside.

“Hvorfor spørgsmål”

Det kræver at teknologien er designet til at kunne give svar på ”hvorfor” spørgsmål, som eksempelvis:

 

  • Hvorfor har brugerne klikket på et link
  • Hvorfor har brugerne brugt tid på en side
  • Hvorfor har brugerne downloadet en PDF

 

Fælles for alle områder er at Canecto skal give svar på hvad er det for nogle faktorer der har haft betydning for at brugernes adfærd. Indsigten heri giver Canecto´s anvendere mulighed for at forstå hvad der har betydning for brugernes adfærd.

Anbefalinger

Teknologien skal også kunne give svar på: ”hvad skal der til”, som er Canecto´s anbefalinger:

 

  • Hvad skal der til for at flere bruger klikker på linket
  • Hvad skal der til for at brugerne bruger endnu mere tid på en side
  • Hvad skal der til for at flere brugere downloader din PDF.

 

Svarene her giver Canceto´s anvenderes konkrete anbefalinger til hvordan de forskellige forretningsmål kan optimeres, baseret på indsigt i de mønstre og tendenser der ligger bag brugernes anvendelse af hjemmesiden.

Forklarer brugernes adfærd

Vores teknologi er designet til at kunne give svar på disse og en lang række andre spørgsmål der giver en forståelse for brugen af en hjemmeside. Det gør os anderledes end alle andre analyseværktøjer der alene søger at bekrive brugernes adfærd, og så lader det være op til brugeren af værktøjet at konkludere hvad det faktisk har af betydning for brugerne.

 

Canecto, derimod har automatiseret analyseprocessen. Det har vi gjort fordi mønstrene i brugenes adfærd i rigtigt mange tilfælde giver de forretningsmæssige svar man søger når et website skal optimeres mod givne forretningsmål, som er illustreret med ”hvornår spørgsmålene”.

Mønstre genkendelse og Machine Learning

Canecto bruger mønstergenkendelse systemet ser på brugernes adfærd. Systemet ser på rigtigt mange parametre og kan udvælge dem der har størst betydning for et forretningsmål. Vores teknologi kan gennemskue en ekstrem kompleksitet og identificere sammenhænge som vil være umuligt at et menneske at kunne se og fortolke på.

 

Det er der ingen andre webanalyse værktøjer som kan. For at kunne nå der til har vi udviklet en teknologi som dels gør det muligt at arbejde med meget specifikke indholdselementer på en hjemmeside, og dels gør det muligt at tolke på sammenhænge mellem indholdselementerne og de faktiske brugeres adfærd på et site.

 

Dette sker ved at bruge avancerede Machine Learning algoritmer som Canecto har udviklet og som vi har patent på.

Mere information

Hvis du vil vide mere om vores teknologi, så kontakt:
Per Damgaard Husted på 31262562

eller: per@canecto.com

Perspektiverne

Lige nu bruger vi alene indsigten fra vores teknologi til at give indsigt og anbefalinger til hvordan konkrete forretningsmål kan indfries. Men, der er et stort potentiale i også at kunne forudsige brugernes adfærd på baggrund af de mønstre vi ser i deres interaktion med website. Det vil eksempelvis gøre det muligt at komme med meget præcise anbefalinger til hvad en given bruger skal præsenteres for på et site, eksempelvis relevant indhold, en personlig menu struktur eller anbefalinger til produkter i en salgssituation.

Employeeless?

Free 30 page eBook

The AI CEO
Claim my copy now
Know how to succeed in the Age of AI
close-link
Free eBook: AI for CEOs.  Know how to succeed in the world of AI.
Claim your copy
close-image